JOBBA HOS OSS

Är du sugen på att komma och jobba med oss i sommar?
Just nu letar vi efter flera nya glada och arbetsvilliga medarbetare som vill vara med och sätta smak på tillvaron under säsongen 2024. Helst ser vi att du kan arbeta under hela sommarperioden, v.25-33 med minsta krav på 4 veckor och med fördel kan du även jobba på helger inför.

Föräldrar som ansöker åt sina barn undanbedes. Ska man klara av att jobba inom och med service behöver man klara av att ansöka på egen hand.

 

Vad kan man förvänta sig?
Olof Viktors är en välbesökt destination framförallt under sommaren. Då gäller det att man älskar träffa människor, kan jobba effektivt och orka hålla högt tempo utan att tappa fokus och samtidigt ha kul.
Hos oss är vi stolta över det vi gör och det är viktigt för oss att våra medarbetare är noggranna, ansvarstagande och serviceminded. Vi har många gäster och hos oss måste man gilla att jobba och jobba som ett team. Sommar på Österlen är det bästa som finns!

 

VI SÖKER:

Konditor utbildning eller erfarenhet krävs

Butik- & cafépersonal meriterande med baristakunskaper och du ska vara minst 18år

Kock utbildning och erfarenhet krävs, du ska ha ett gediget intresse och kunnande om mat, du värderar hantverket och att jobba med mat lagad från grunden. Du ska både kunna samarbeta och leda de i ditt team, har en hög arbetsmoral och är flexibel. Tjänsten innefattar arbete dagtid och helger. Tjänsten kan leda till fast anställning.

Köksbiträde / Kallskänka meriterande med utbildning, kanske pågående utbildning eller tidigare erfarenhet av liknande arbete men högt intresse värderas också

Bagare utbildning eller erfarenhet från hantverksbageri krävs, inga halvfabrikat

 

Skicka en välknådad ansökan till bageri@olofviktors.se nu på en gång!

Österlenvägen 86, 271 75 Glemmingebro

0411-52 20 20 info@olofviktors.se